×
Home Nieuws Livescore

Belletje van oude trainer: Zerrouki's rol bij Feyenoord in gevaar?

Belletje van oude trainer: Zerrouki's rol bij Feyenoord in gevaar?
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 27 augustus 2023 23:24 uur

Nieuwe ontwikkelingen rondom de voetballer Ramiz Zerrouki! Na zijn onfortuinlijke start bij Feyenoord, waar hij na slechts twee wedstrijden al aan de kant werd geschoven door trainer Arne Slot, heeft Zerrouki een verrassend telefoontje ontvangen van zijn voormalige coach Ron Jans. Dit opmerkelijke nieuws werd onthuld tijdens een uitzending van Studio Voetbal.

Het is geen geheim dat Feyenoord al ruim een jaar interesse had in Zerrouki en deze zomer eindelijk in staat was om hem los te weken bij FC Twente. "Ze hebben er veel moeite voor gedaan", grapt Jans. Maar dan wordt hij serieuzer: "Op dit moment lijkt hij helaas een beetje het vijfde wiel aan de wagen te zijn."

Om die reden besloot Jans om Zerrouki een belletje te geven. "Als mensen iets speciaals doen of even in een mindere periode zitten, vind ik het altijd leuk om contact op te nemen. We hebben dus even met elkaar gesproken. Ik ben ervan overtuigd dat hij nog een belangrijke rol kan spelen bij Feyenoord, maar op dit moment moet hij zich aanpassen aan de wetten van een Nederlandse topclub."

Afellay denkt dat Zerrouki misschien gewoon wat meer tijd nodig heeft om zich aan te passen. "Dat kan toch?" Van der Vaart is het daarmee eens. "Hij kwam met hoge verwachtingen naar Feyenoord, ook omdat hij echt heel goed is. Ik vind hem een fantastische speler. Maar op dit moment gaat het even wat minder."

Jans benadrukt dat het seizoen nog lang is. "Maar ik ben ook benieuwd of Zerrouki kan samenwerken met Mats Wieffer en Quinten Timber. Op dit moment lijkt het erop dat Slot kiest voor de spelers waarmee hij al een jaar heeft gewerkt en denkt: jij bent nieuw, laat maar zien wat je kunt."