×
Home Nieuws Livescore

Arne Slot spot met Ajax's uitgaven: "Feyenoord's transfers blijven bijzonder, terwijl Ajax een derde keeper koopt!"

Arne Slot spot met Ajax's uitgaven:
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 27 augustus 2023 20:24 uur

Arne Slot, de flamboyante coach van Feyenoord, heeft zijn ongezouten mening gegeven over de transferuitgaven van zijn club deze zomer. In een verrassende wending van gebeurtenissen, heeft hij de vergelijking getrokken met aartsrivaal Ajax en daarbij een venijnig plaagstootje uitgedeeld.

Volgens Slot zijn de uitgaven van Feyenoord in deze transferperiode aanzienlijk, maar niet te vergelijken met de astronomische bedragen die Ajax heeft uitgegeven. Met een ondeugende glimlach op zijn gezicht, verklaarde hij: "Het hangt er maar vanaf aan wie je het vraagt. Ik denk dat het aan de oppervlakte misschien niet meteen opvalt, maar Feyenoord doet zeker mee in de transfermarkt. Voor ons zijn het nog steeds bijzondere bedragen, terwijl Ajax bijvoorbeeld een derde doelman aantrekt, om het maar even cru te zeggen."

Met deze uitspraak heeft Slot duidelijk laten blijken dat hij de financiƫle slagkracht van Ajax relativeert en tegelijkertijd de nadruk legt op de inspanningen van Feyenoord. Het is een gewaagde zet van de trainer, die hiermee de rivaliteit tussen beide clubs verder aanwakkert.

De reacties op de uitspraken van Slot zijn gemengd. Sommige fans van Feyenoord zijn trots op de ambitie van hun club en zien dit als een teken van vooruitgang. Anderen vinden dat Slot te ver gaat in zijn provocaties en dat hij beter zijn energie kan steken in het smeden van een sterk team.

Hoe dan ook, deze uitspraken van Arne Slot zullen ongetwijfeld de rivaliteit tussen Feyenoord en Ajax verder aanwakkeren. Het belooft een spannend seizoen te worden, zowel op als naast het veld.