×
Home Nieuws Livescore

Bayern München overklast FC Augsburg met Harry Kane als uitblinker, De Ligt op de bank

Bayern München overklast FC Augsburg met Harry Kane als uitblinker, De Ligt op de bank
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 27 augustus 2023 20:00 uur

In een spectaculaire wedstrijd heeft Bayern München op indrukwekkende wijze de strijd tegen FC Augsburg gewonnen. De nieuwe aanwinst Harry Kane was de absolute ster van de avond, met maar liefst twee doelpunten voor Der Rekordmeister. Ondertussen moest Matthijs de Ligt opnieuw genoegen nemen met een plek op de reservebank.

Met de komst van Min-Jae Kim is De Ligt niet langer verzekerd van een basisplaats en moest hij ook dit keer genoegen nemen met een plek op de bank. Daarentegen was Noussair Mazraoui wel aanwezig bij de aftrap, ondanks de transferperikelen rondom Benjamin Pavard.

Na ruim een half uur spelen kwam Bayern op voorsprong dankzij een eigen doelpunt van Ohis Uduokhai. Maar daarna werd het de Harry Kane-show. De Engelsman verdubbelde vlak voor rust de voorsprong en wist twintig minuten voor tijd nog een keer te scoren. In de slotfase wist Augsburg nog een eretreffer te maken via Dion Beljo. De Ligt mocht in het laatste kwartier nog invallen.

Dankzij deze overwinning blijft Bayern foutloos in de Bundesliga en behouden ze hun gedeelde eerste plek. Het belooft een spannend seizoen te worden voor de Rekordmeister!