×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord jaagt op eerste Eredivisie-zege tegen Almere City in eigen Kuip. Trauner keert terug als aanvoerder, Minteh verkiest boven Jahanbakhsh.

Feyenoord jaagt op eerste Eredivisie-zege tegen Almere City in eigen Kuip. Trauner keert terug als aanvoerder, Minteh verkiest boven Jahanbakhsh.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 27 augustus 2023 18:48 uur

Feyenoord staat aan de vooravond van een spannende strijd in de Eredivisie, waarbij ze op zoek gaan naar hun allereerste overwinning van dit seizoen. Dit keer zullen ze het opnemen tegen Almere City, een team dat onlangs gepromoveerd is naar de hoogste Nederlandse voetbalcompetitie. De wedstrijd zal plaatsvinden in de iconische Kuip, het thuisstadion van Feyenoord.

Trainer Arne Slot kan rekenen op de terugkeer van Gernot Trauner, die hersteld is van een blessure. Als aanvoerder zal hij vanaf het eerste fluitsignaal op het veld staan, klaar om zijn team te leiden. In de voorhoede krijgt Yankuba Minteh de voorkeur boven Alireza Jahanbakhsh, wat een interessante keuze is van de coach.

De opstelling van Feyenoord ziet er als volgt uit: Wellenreuther op doel, met Geertruida, Hancko, Trauner en Hartman in de verdediging. Op het middenveld staan Wieffer, Timber en Stengs, terwijl Minteh, Gimenez en Paixao de aanvalslinie vormen. Deze opstelling belooft een offensieve en dynamische speelstijl, waarbij Feyenoord vastberaden is om de overwinning binnen te halen.

Almere City zal echter niet zomaar opgeven. Hun opstelling bestaat uit Bakker in het doel, met Floranus, Barbet, Van Bruggen en Akujobi in de verdediging. Het middenveld wordt bezet door Koopmeiners en Peña, terwijl Duijvestijn, Limbombe, Van la Parra en Robinet de aanval voor hun rekening nemen. Dit team zal er alles aan doen om Feyenoord te verrassen en punten te pakken.

Deze wedstrijd belooft een boeiend spektakel te worden, met beide teams vastbesloten om te winnen. Feyenoord zal alles op alles zetten om hun eerste Eredivisie-overwinning van het seizoen te behalen, terwijl Almere City vastberaden is om te bewijzen dat ze thuishoren in de hoogste divisie van het Nederlandse voetbal. Voetbalfans kunnen zich opmaken voor een enerverende zondagmiddag vol actie en spanning in de Kuip.