×
Home Livescore

Feyenoord jaagt op eerste Eredivisie-zege tegen Almere City in eigen Kuip. Trauner terug, Minteh start voorin.

Feyenoord jaagt op eerste Eredivisie-zege tegen Almere City in eigen Kuip. Trauner terug, Minteh start voorin.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 27 augustus 2023 18:24 uur

Feyenoord staat aan de vooravond van een spannende strijd in de Eredivisie, waarbij ze op zoek gaan naar hun allereerste overwinning van dit seizoen. Dit keer zullen ze het opnemen tegen Almere City, een team dat onlangs gepromoveerd is naar de hoogste Nederlandse voetbalcompetitie. De wedstrijd zal plaatsvinden in de iconische Kuip, het thuisstadion van Feyenoord.

Het goede nieuws voor Feyenoord is dat Gernot Trauner, een belangrijke speler in de verdediging, terugkeert van een blessure. Hij zal de aanvoerdersband dragen en vanaf het eerste fluitsignaal op het veld staan. Zijn aanwezigheid zal ongetwijfeld een boost geven aan het team van trainer Arne Slot.

In de aanvalslinie heeft Slot ervoor gekozen om Yankuba Minteh een kans te geven. Hij krijgt de voorkeur boven Alireza Jahanbakhsh, een ervaren speler die ook bekend staat om zijn doelpunten. Het is een gedurfde keuze van de coach, maar hij gelooft dat Minteh de juiste persoon is om de aanval te leiden.

De opstelling van Feyenoord ziet er als volgt uit: Wellenreuther op doel, met Geertruida, Hancko, Trauner en Hartman in de verdediging. Het middenveld wordt bezet door Wieffer, Timber en Stengs, terwijl Minteh, Gimenez en Paixao de aanvalslinie vormen. Het is een sterke opstelling die de tegenstander zeker zal uitdagen.

Almere City zal echter niet zonder slag of stoot opgeven. Ze zullen proberen om Feyenoord te verrassen en hun eigen stempel op de wedstrijd te drukken. De opstelling van Almere City bestaat uit Bakker in het doel, met Floranus, Barbet, Van Bruggen en Akujobi in de verdediging. Het middenveld wordt bezet door Koopmeiners en Peña, terwijl Duijvestijn, Limbombe, Van la Parra en Robinet de aanval voor hun rekening nemen.

Het belooft een enerverende wedstrijd te worden, waarbij beide teams er alles aan zullen doen om de overwinning binnen te slepen. Feyenoord hoopt op de steun van hun fanatieke supporters in de Kuip, terwijl Almere City vastberaden is om te laten zien dat ze thuishoren in de Eredivisie. Het is een duel dat niemand wil missen!