×
Home Nieuws Livescore

Been vol lof over Paixao en Geertruida na indrukwekkende prestaties Feyenoord

Been vol lof over Paixao en Geertruida na indrukwekkende prestaties Feyenoord
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 27 augustus 2023 17:50 uur

Nieuwe sterren schitteren bij Feyenoord: Mario Been onder de indruk

In een spectaculaire wedstrijd tegen Almere City hebben Igor Paixao en Lutsharel Geertruida laten zien waarom ze al lange tijd van onschatbare waarde zijn voor Feyenoord. De twee spelers wisten het net te vinden en hebben daarmee indruk gemaakt op analist en oud-trainer Mario Been.

Been is vol lof over de prestaties van Paixao, die met een fantastische goal de stand op 2-0 zette. "Hij heeft een enorm rendement", aldus Been. "In de laatste tien competitiewedstrijden heeft hij vijf goals en vier assists op zijn naam staan. Het is duidelijk dat hij op dit moment een cruciale rol speelt bij Feyenoord."

Ook Geertruida kan rekenen op veel complimenten van Been. "Zijn aanname bij de goal was geweldig", vertelt Been enthousiast. "Ik had het er al voor de uitzending over dat hij elke wedstrijd zo belangrijk is. Zowel aanvallend als verdedigend staat hij zijn mannetje. Laten we hopen dat hij nog een mooi jaar bij Feyenoord blijft, vooral met het oog op de Champions League. Hij is echt van onschatbare waarde voor de club."

Been merkt echter op dat Minteh aan de rechterkant nog wat onstuimig is. "Hij is een ruwe diamant", aldus Been. "Hij heeft veel potentie en speelt altijd op volle snelheid. Maar zoals ik altijd zeg: 'snelle spelers zijn langzame denkers', en dat geldt ook een beetje voor hem. Hij is nog wat wild in zijn spel. Ervaring zal hem helpen, maar daar heeft hij nog tijd voor."

De wedstrijd tussen Feyenoord en Almere City werd lange tijd onderbroken vanwege onweer, maar dat kon de indrukwekkende prestaties van Paixao en Geertruida niet overschaduwen. Met hun doelpunten hebben ze laten zien dat ze klaar zijn om de sterren van Feyenoord te worden.