×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord jaagt op eerste Eredivisie-zege tegen Almere City in eigen Kuip. Trauner keert terug na blessure en start als aanvoerder. Minteh verkiest boven Jahanbakhsh in voorhoede.

Feyenoord jaagt op eerste Eredivisie-zege tegen Almere City in eigen Kuip. Trauner keert terug na blessure en start als aanvoerder. Minteh verkiest boven Jahanbakhsh in voorhoede.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 27 augustus 2023 15:01 uur

Feyenoord staat aan de vooravond van een spannende strijd in de Eredivisie, waarbij ze op zoek gaan naar hun allereerste overwinning van dit seizoen. Dit keer nemen ze het op tegen de geduchte tegenstander Almere City, die onlangs gepromoveerd zijn naar de hoogste Nederlandse voetbalcompetitie. De wedstrijd zal plaatsvinden in het legendarische stadion De Kuip, waar Feyenoord hoopt op de steun van hun fanatieke supporters.

Trainer Arne Slot kan rekenen op de terugkeer van Gernot Trauner, die hersteld is van een vervelende blessure. Als aanvoerder zal hij vanaf de aftrap het team leiden en zijn ervaring en leiderschap tonen. Een andere opvallende keuze in de opstelling is de voorkeur voor Yankuba Minteh in de voorhoede, boven de getalenteerde Alireza Jahanbakhsh.

De opstelling van Feyenoord ziet er als volgt uit: doelman Wellenreuther; verdedigers Geertruida, Hancko, Trauner en Hartman; middenvelders Wieffer, Timber en Stengs; en aanvallers Minteh, Gimenez en Paixao. Deze spelers zullen alles op alles zetten om de eerste overwinning van het seizoen binnen te slepen en de fans te laten juichen.

Aan de andere kant zal Almere City, onder leiding van trainer Bakker, hun best doen om Feyenoord te verrassen en punten te pakken. Hun opstelling bestaat uit doelman Bakker; verdedigers Floranus, Barbet, Van Bruggen en Akujobi; middenvelders Koopmeiners en Peña; en aanvallers Duijvestijn, Limbombe, Van la Parra en Robinet. Met deze sterke opstelling hopen ze de verdediging van Feyenoord te doorbreken en doelpunten te scoren.

De wedstrijd belooft een spektakel te worden, waarbij beide teams er alles aan zullen doen om de overwinning binnen te halen. De spelers zullen hun technische vaardigheden, tactisch inzicht en teamgeest inzetten om de tegenstander te overtreffen. De fans kunnen zich opmaken voor een enerverende middag vol passie, strijd en hopelijk doelpunten.

Zal Feyenoord eindelijk hun eerste Eredivisie-overwinning van het seizoen behalen? Of zal Almere City voor een verrassing zorgen en met de punten naar huis gaan? Het antwoord zal onthuld worden zodra het fluitsignaal klinkt en de wedstrijd van start gaat.