×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord jaagt op eerste Eredivisie-zege tegen Almere City in eigen Kuip. Trauner keert terug als aanvoerder, Minteh verkiest boven Jahanbakhsh.

Feyenoord jaagt op eerste Eredivisie-zege tegen Almere City in eigen Kuip. Trauner keert terug als aanvoerder, Minteh verkiest boven Jahanbakhsh.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 27 augustus 2023 13:38 uur

Feyenoord jaagt komende zondag op een glinsterende triomf in de Eredivisie, in hun zoektocht naar de allereerste overwinning van dit seizoen. De uitdager van dienst is niemand minder dan Almere City, een nieuwkomer in het hoogste Nederlandse voetbalniveau. Het strijdtoneel voor deze epische confrontatie is de vertrouwde Kuip, waar de Feyenoord-fans hun helden zullen aanmoedigen.

Trainer Arne Slot kan rekenen op de terugkeer van de robuuste verdediger Gernot Trauner, die hersteld is van een vervelende blessure. Als blijk van vertrouwen zal Trauner de aanvoerdersband dragen en vanaf het eerste fluitsignaal het veld betreden. Een belangrijke rol is weggelegd voor Yankuba Minteh, die de voorkeur krijgt boven de talentvolle Alireza Jahanbakhsh in de voorhoede.

De opstelling van Feyenoord ziet er als volgt uit: doelman Wellenreuther staat paraat om zijn doel te verdedigen, terwijl Geertruida, Hancko, Trauner en Hartman de verdediging vormen. Het middenveld wordt bemand door Wieffer, Timber en Stengs, die klaarstaan om het spel te dicteren. Voorin zullen Minteh, Gimenez en Paixao de verdediging van Almere City bestoken met hun aanvallende impulsen.

Met deze gedurfde opstelling en een gretigheid om te zegevieren, is Feyenoord vastberaden om de eerste driepunter van het seizoen binnen te halen. De fans kunnen zich opmaken voor een enerverende wedstrijd vol passie, strijd en hopelijk doelpunten. Zal Feyenoord erin slagen om Almere City te overmeesteren en hun seizoen een vliegende start te geven? De tijd zal het leren, maar één ding is zeker: de Kuip zal bruisen van de energie en de supporters zullen hun club onvoorwaardelijk steunen.