×
Home Nieuws Livescore

Maurice Steijn geniet volop van zijn avontuur bij Ajax: "Een warm bad!"

Maurice Steijn geniet volop van zijn avontuur bij Ajax:
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 27 augustus 2023 13:24 uur

Maurice Steijn straalt van blijdschap sinds hij zijn hart heeft verpand aan Ajax. De charismatische coach van de Amsterdammers heeft zijn intrede gedaan in zowel de Eredivisie als Europa en is in zijn nopjes met zijn nieuwe avontuur. Voor Steijn is het een droom die uitkomt om aan het roer te staan van zo'n prestigieuze club.

"Het voelt nog steeds fantastisch", vertelt Steijn met een glimlach van oor tot oor. "Vanaf het allereerste moment ben ik terechtgekomen in een werkomgeving waar ik me direct op mijn gemak voelde. Een geweldig team van medewerkers en alle mensen binnen Ajax geven me een warm gevoel. Ze laten me echt deel uitmaken van de familie. Sinds mijn eerste stap binnen de club voel ik me hier helemaal thuis." De 49-jarige Steijn is sinds 1 juli van dit jaar officieel de hoofdtrainer van Ajax.

Volgens Steijn besef je pas echt hoe groots Ajax is wanneer je zelf deel uitmaakt van de organisatie. "Natuurlijk wist ik al dat Ajax een gigantische club is, maar overal waar je kijkt, word je eraan herinnerd. Ik ben niet echt verrast door veel dingen. Je ziet gewoon dat de club enorm veel respect geniet, zowel nationaal als internationaal." Van de laatste drie officiële wedstrijden heeft Steijn er twee gewonnen en één gelijkgespeeld.