×
Home Nieuws Livescore

Pioli lyrisch over slimme Reijnders en sterk AC Milan

Pioli lyrisch over slimme Reijnders en sterk AC Milan
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 27 augustus 2023 10:48 uur

Stefano Pioli vol lof over mysterieuze nieuwkomer bij AC Milan

De trainer van AC Milan, Stefano Pioli, is in extase over de prestaties van een onbekende speler genaamd Tijjani Reijnders. Tijdens het Serie A-duel met Torino heeft Reijnders een verpletterende indruk achtergelaten, wat Pioli enorm heeft doen verbazen.

Reijnders, die deze zomer voor een duizelingwekkend bedrag van twintig miljoen euro overkwam van AZ, is uitstekend van start gegaan in Milaan. "Natuurlijk hebben we onze nieuwe spelers eerst grondig geanalyseerd bij hun vorige club, maar pas wanneer je ze traint - zowel op technisch, tactisch als karakteristiek vlak - kun je een diepgaand oordeel vellen. Hoewel de Nederlandse competitie misschien niet tot de top-vijf van Europa behoort, is Tijjani een buitengewoon slimme speler die precies weet waar hij naartoe moet", aldus Pioli in een interview met DAZN.

"Hij weet altijd wat hij moet doen", vervolgt de Italiaanse coach zijn lofzang over Reijnders. Ook andere aanwinsten bij Milan presteren uitstekend, wat Pioli het vertrouwen geeft in een succesvol seizoen. "We kunnen meedoen om het goed te doen, zowel in de competitie als in de Champions League en zelfs in de Coppa Italia. We beschikken over veel kwaliteiten en veel spelers zijn van een hoog niveau. Ik geniet echt van het samenspelen met dit team en dat is duidelijk zichtbaar op het veld."