×
Home Nieuws Livescore

Dick Schreuder schittert bij CD Castellon: Malaga verslagen in eigen huis (2-1)

Dick Schreuder schittert bij CD Castellon: Malaga verslagen in eigen huis (2-1)
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 27 augustus 2023 10:13 uur

In een spectaculaire seizoensopener heeft Dick Schreuder zijn nieuwe avontuur bij CD Castellon met glans ingeluid. In een zinderende wedstrijd wist zijn team, tegen alle verwachtingen in, de gevreesde grootmacht Malaga met een 2-1 overwinning te verslaan. De eerste goal van de wedstrijd kwam op naam van de getalenteerde Haris Medunjanin, die deze zomer de overstap maakte van PEC Zwolle, waar hij onder de hoede stond van niemand minder dan Schreuder zelf.

De keuze van Schreuder om PEC Zwolle achter zich te laten en te tekenen bij CD Castellon zorgde eerder deze zomer voor de nodige opschudding. Na samen met PEC te zijn gepromoveerd naar de Eredivisie, besloot de gedurfde trainer een nieuw hoofdstuk aan zijn carrière toe te voegen. CD Castellon, spelend op het derde niveau in Spanje, bood hem deze kans en tot nu toe lijkt het een gouden zet te zijn.

Met de eerste driepunter op zak zal Schreuder zeker geen spijt hebben van zijn gedurfde beslissing. Het is een veelbelovend begin van het seizoen voor de Nederlandse coach en zijn team. De overwinning op Malaga zal ongetwijfeld voor een enorme boost in het zelfvertrouwen zorgen en de weg vrijmaken voor nog meer succes in de toekomst.