×
Home Nieuws Livescore

Thiago Almada open voor Ajax-transfer na uitblinkersrol bij Atlanta United

Thiago Almada open voor Ajax-transfer na uitblinkersrol bij Atlanta United
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 27 augustus 2023 09:36 uur

Thiago Almada, de Argentijnse voetballer die afgelopen weekend schitterde bij Atlanta United, heeft gereageerd op de geruchten over de interesse van Ajax in hem. Hij heeft laten weten dat hij eventueel openstaat voor een vertrek uit Amerika. Almada, die tijdens de wedstrijd tegen Nashville SC liet zien waarom Ajax hem op het oog heeft, gaf aan dat hij de mogelijkheid om naar Nederland te gaan serieus zal overwegen.

De 22-jarige aanvaller was niet alleen verantwoordelijk voor de prachtige stift waarmee hij de 2-0 op het scorebord zette, maar hij had ook een grote rol in de uiteindelijke 4-0 overwinning. Hij gaf de assist bij de openingstreffer van Xande Silva en was ook betrokken bij de doelpunten van Miles Robinson en Saba Lobanidze, die beiden in verband worden gebracht met PSV. Door zijn uitstekende prestaties werd Almada uitgeroepen tot Man van de Wedstrijd.

Na de wedstrijd nam Almada kort de tijd om met de aanwezige media te praten over de vermeende interesse van Ajax. Hij gaf aan dat hij het serieus zal overwegen als er een mooie aanbieding komt, maar dat hij momenteel bij een grote club speelt en zijn uiterste best wil doen.