×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord en Frosinone strijden om handtekening Juventus-talent Soulé.

Feyenoord en Frosinone strijden om handtekening Juventus-talent Soulé.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 27 augustus 2023 09:24 uur

In een verrassende wending heeft Feyenoord interesse getoond in de talentvolle voetballer Matías Soulé. Volgens bronnen van het Argentijnse medium TyC Sports strijden de Rotterdammers samen met het Italiaanse Frosinone om de handtekening van de twintigjarige aanvaller, die momenteel onder contract staat bij Juventus.

Soulé heeft bij Juventus weinig uitzicht op speelminuten en zijn contract loopt nog tot medio 2026. TyC Sports meldt dat er binnenkort duidelijkheid komt over de toekomst van Soulé. Op dit moment zijn Feyenoord en Frosinone de enige twee clubs die nog kans maken om hem aan te trekken.

De deal zou naar verluidt een huurtransfer van één seizoen zijn, met een optie tot koop. Soulé moet bij Juventus concurreren met spelers als Federico Chiesa en Timothy Weah. De rechtsbuiten, die ook als nummer 10 kan spelen, heeft tot nu toe 21 wedstrijden gespeeld voor Juventus, waarin hij één doelpunt heeft gemaakt tegen Sampdoria op 12 maart van dit jaar.

Als Feyenoord erin slaagt om Soulé aan te trekken, voegen ze opnieuw een creatieve en offensieve impuls toe aan hun team, na de recente aanwinsten Ondrej Lingr en Luka Ivanusec. Het is echter nog onduidelijk of Soulé op tijd bij Feyenoord kan zijn voor de wedstrijd tegen Almere City, aangezien hij nog niet speelgerechtigd is.