×
Home Nieuws Livescore

Transferproblemen Jorge Sánchez naar FC Porto, Ajax houdt de boot af

Transferproblemen Jorge Sánchez naar FC Porto, Ajax houdt de boot af
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zaterdag 26 augustus 2023 19:00 uur

De overgang van Jorge Sánchez naar FC Porto verloopt niet geheel vlekkeloos, zo meldt de altijd betrouwbare Fabrizio Romano op zaterdagmiddag. Volgens de Italiaanse transferexpert moeten er nog enkele obstakels worden overwonnen voordat de Mexicaan daadwerkelijk zijn overstap kan maken.

Romano schrijft dat er nog enkele details schriftelijk moeten worden vastgelegd. Ondanks de mondelinge overeenkomst tussen Ajax, FC Porto en Sánchez, zijn er nog enkele zaken die nog niet helemaal duidelijk zijn. Pas wanneer deze op papier zijn gezet, kan de transfer doorgaan.

"FC Porto wacht nog steeds op groen licht van Ajax", schrijft Romano op X. Het is de verwachting dat Sánchez voor één seizoen wordt verhuurd aan de Portugese topclub, met een optie tot koop. Deze optie zal automatisch worden gelicht zodra hij een bepaald aantal wedstrijden heeft gespeeld in het shirt van Porto. Voor de verdediger ontvangt Ajax dan ongeveer vier miljoen euro.

Er zijn echter nog enkele hobbels te nemen voordat de deal definitief kan worden afgerond. Ajax lijkt het de Portugezen moeilijk te maken met enkele cruciale details, maar ze hebben al wel een vervanger aangetrokken. Porto wacht geduldig op het groene licht, terwijl de speler zelf staat te popelen om zijn vleugels uit te slaan.