×
Home Nieuws Livescore

Romelu Lukaku op weg naar AS Roma: Mourinho herenigd met Rode Duivel!

Romelu Lukaku op weg naar AS Roma: Mourinho herenigd met Rode Duivel!
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zaterdag 26 augustus 2023 16:24 uur

De overgang van Romelu Lukaku naar AS Roma lijkt in kannen en kruiken te zijn. Tijdens een jeugdtoernooi in het Belgische Boom sprak de dertigjarige aanvaller over zijn aanstaande overstap naar het team van trainer José Mourinho.

Op het toernooi in Boom maakte het zoontje van Lukaku zijn debuut voor Anderlecht. Vader Lukaku was aanwezig en liet zich uit over zijn naderende transfer naar AS Roma. "Ik ben behoorlijk zenuwachtig... Morgen vlieg ik naar Rome om daar mijn handtekening te zetten", aldus de Belgische international, geciteerd door Het Laatste Nieuws.

Het lijkt er dus op dat Lukaku herenigd zal worden met Mourinho, met wie hij eerder al samenwerkte bij Manchester United. Naar verluidt zal Roma een aanzienlijke huursom betalen aan Chelsea. Daarnaast zullen ze een groot deel van zijn salaris voor hun rekening nemen. Er wordt gesproken over een huursom van acht miljoen euro, plus bonussen.

Roma heeft zich op zaterdag ook al versterkt met een andere spits: Serdar Azmoun. De 28-jarige Iraniër komt over van Bayer Leverkusen en heeft bij I Giallorossi een contract getekend dat loopt tot medio 2028.