×
Home Nieuws Livescore

Rangers FC triomfeert in generale repetitie voor cruciaal duel met PSV in Champions League play-offs.

Rangers FC triomfeert in generale repetitie voor cruciaal duel met PSV in Champions League play-offs.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zaterdag 26 augustus 2023 16:13 uur

In de aanloop naar het allesbeslissende duel met PSV in de play-offs van de Champions League heeft Rangers FC een uitstekende generale repetitie gehad. Op bezoek bij Ross County behaalden ze een overtuigende overwinning.

Bij Rangers stonden Cyriel Dessers en Sam Lammers in de basis, nadat ze eerder deze week met 2-2 gelijkspeelden tegen PSV. In de openingsfase slaagden de twee aanvallers er niet in om doelman Ross Laidlaw te passeren, maar even later was het Kemar Roofe die wel succes had. Met een kopbal zorgde de Jamaicaan voor de 1-0 voorsprong. Niet veel later vergrootte James Tavernier de voorsprong naar 0-2 met een prachtige rush en een evenzo prachtig schot.


Deze treffer bleek uiteindelijk de enige van de wedstrijd te zijn. Rangers speelde de wedstrijd vrij gemakkelijk uit en gaf nauwelijks grote kansen weg. Hierdoor reist het team van manager Michael Beale met vertrouwen af naar Eindhoven. Daar staat woensdagavond om 21.00 uur de cruciale return op het programma. PSV heeft dit weekend vrijaf gekregen en zal zich volledig kunnen focussen op de wedstrijd tegen Rangers.