×
Home Nieuws Livescore

Lukaku kan herenigd worden met Mourinho bij AS Roma, deal met Chelsea in de maak!

Lukaku kan herenigd worden met Mourinho bij AS Roma, deal met Chelsea in de maak!
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zaterdag 26 augustus 2023 10:36 uur

Romelu Lukaku kan deze zomer eindelijk ontsnappen aan zijn benarde situatie bij Internazionale. De Belgische aanvaller is het gesprek van de dag in de Italiaanse media, omdat AS Roma naar verluidt bezig is met een sensationele transfer. Lukaku zou herenigd kunnen worden met zijn voormalige trainer José Mourinho.

Op dit moment is de eigenaar van AS Roma aangekomen bij Chelsea om de deal af te ronden. Lukaku zou voor minstens één seizoen gehuurd moeten worden. De Belgische spits zou de geblesseerde Engelsman Tammy Abraham moeten vervangen, die onlangs een zware knieblessure opliep. Binnenkort zal Serdar Azmoun van Bayer Leverkusen gepresenteerd worden als de concurrent van Lukaku.

Lukaku heeft de hele zomer al uitgekeken naar een transfer. Hij stond in de belangstelling van Juventus, maar die deal ging niet door vanwege de ontevredenheid van de supporters. Ook een terugkeer naar Internazionale leek lange tijd mogelijk, maar de clubs konden geen overeenstemming bereiken, waardoor Lukaku nog steeds bij Chelsea zit. De Belgische spits zou ook een aanbod uit Saudi-Arabië hebben afgewezen.

De Italiaanse kranten zijn in rep en roer over de mogelijke komst van Lukaku naar AS Roma. De voorpagina van La Gazzetta dello Sport prijkt met de kop "ROMA KOLOSSAL LUKAKU", waaruit blijkt dat de transfer veel aandacht krijgt. Als de deal doorgaat, zal Lukaku een belangrijke versterking zijn voor AS Roma en een geduchte aanvalspartner vormen voor Mourinho.