×
Home Nieuws Livescore

Verwarring en hilariteit bij Sadio Mané in Saudische competitie!

Verwarring en hilariteit bij Sadio Mané in Saudische competitie!
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zaterdag 26 augustus 2023 09:24 uur

In een hilarische wending van gebeurtenissen lijkt het erop dat Sadio Mané nog niet helemaal bekend is met de Saudische competitie. Tijdens het duel tussen Al Fateh en Al Nassr (0-5) op vrijdagavond zorgde Mané voor grappige beelden. Hij schudde handen met zijn tegenstander Qassem Lajami en reageerde zeer verbaasd.

Wat Mané op dat moment waarschijnlijk nog niet wist, is dat Qassem Lajami de tweelingbroer is van Ali Lajami, met wie de Senegalees samen speelt bij Al Nassr. Een onverwachte ontmoeting tussen de tweelingbroers op het voetbalveld zorgde voor een komische situatie. Mané kon zijn ogen niet geloven en zijn reactie was dan ook zeer vermakelijk.

Ondanks de verrassende ontmoeting wist Mané zijn focus te behouden en presteerde hij uitstekend tijdens het duel. Hij wist maar liefst twee doelpunten te scoren tegen Al Fateh. Maar ook Cristiano Ronaldo liet van zich horen en tekende voor een indrukwekkende hattrick.

De beelden van Mané's reactie op het ontmoeten van zijn teamgenoot's tweelingbroer gingen al snel viraal op social media. Het filmpje, gedeeld door ESPN FC, zorgde voor veel hilariteit onder voetbalfans wereldwijd. Het is duidelijk dat Mané nog wat meer tijd nodig heeft om de spelers in de Saudische competitie goed te leren kennen.

Met zijn talent en doorzettingsvermogen zal Mané ongetwijfeld snel zijn draai vinden in de Saudische competitie. We kijken uit naar meer spectaculaire acties van deze getalenteerde voetballer.