×
Home Nieuws Livescore

PSV grijpt naast Vranckx: Belgische middenvelder kiest voor Fiorentina

PSV grijpt naast Vranckx: Belgische middenvelder kiest voor Fiorentina
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zaterdag 26 augustus 2023 00:01 uur

PSV heeft deze zomer geen succes geboekt in hun poging om Aster Vranckx aan te trekken. De Belgische middenvelder staat op het punt om een vierjarig contract te tekenen bij Fiorentina. Het gerucht gaat dat Vranckx eigenlijk de voorkeur gaf aan PSV, maar helaas konden de Eindhovenaren geen overeenstemming bereiken met VfL Wolfsburg. Na wekenlang onderhandelen heeft de Belgische speler besloten om terug te keren naar Italië: Vranckx was afgelopen seizoen al op huurbasis actief bij AC Milan.

Voor PSV was Vranckx een belangrijk doelwit, maar de club uit Eindhoven wilde de speler pas binnenhalen nadat Ibrahim Sangaré verkocht zou worden. De Ivoriaan wordt de laatste tijd in verband gebracht met verschillende topclubs, maar is nog steeds in dienst van PSV. In augustus heeft PSV wel al Jerdy Schouten aangetrokken om het middenveld te versterken.

Het nieuws over Vranckx werd als een verrassing ontvangen, vooral omdat het leek alsof PSV de beste kans had om hem aan te trekken. Maar nu lijkt het erop dat Fiorentina de gelukkige club zal zijn die Vranckx aan hun selectie kan toevoegen. Het is een teleurstelling voor PSV, maar ze zullen ongetwijfeld andere opties overwegen om hun team te versterken.