×
Home Nieuws Livescore

Ajax dichtbij deal voor Ecuadoriaanse tiener Zambrano

Ajax dichtbij deal voor Ecuadoriaanse tiener Zambrano
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 25 augustus 2023 23:48 uur

In een opmerkelijke ontwikkeling heeft Ajax enorme vooruitgang geboekt in de onderhandelingen voor de komst van een veelbelovend talent genaamd Oscar Zambrano. Deze negentienjarige verdedigende middenvelder heeft in 2022 al een stage bij de club gelopen en lijkt nu mogelijk terug te keren naar Amsterdam.

Volgens het Argentijnse TyC Sports zijn er al gesprekken gaande tussen Ajax en Quito, de huidige club van Zambrano. Naast Ajax zijn er nog twee andere clubs in de race voor deze getalenteerde speler, maar de identiteit van deze clubs blijft vooralsnog onduidelijk. Zambrano kwam in februari 2022 al bij Ajax, maar keerde vervolgens terug naar zijn thuisland. Met het vertrek van Edson Álvarez zou Ajax zeker baat hebben bij de komst van een verdedigende middenvelder.

Wat de tiener precies zal kosten, is nog onbekend. Wel wordt geschat dat Zambrano momenteel een marktwaarde heeft van anderhalf miljoen euro. Bovendien heeft hij al veertien interlands gespeeld voor het O20-elftal van Ecuador, wat zijn potentieel en talent alleen maar benadrukt.

Deze ontwikkelingen hebben de voetbalwereld in rep en roer gezet en fans van Ajax zijn in afwachting van verdere updates. Het is duidelijk dat de club er alles aan doet om deze veelbelovende speler aan te trekken en zo hun team te versterken. De toekomst van Oscar Zambrano lijkt dan ook in Amsterdam te liggen, maar alleen de tijd zal uitwijzen waar hij uiteindelijk zal belanden.