×
Home Nieuws Livescore

Xavi Simons schittert bij Leipzig met goals en assists tegen Stuttgart. PSG-huurling verovert al prijs.

Xavi Simons schittert bij Leipzig met goals en assists tegen Stuttgart. PSG-huurling verovert al prijs.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 25 augustus 2023 23:13 uur

In een spectaculaire wedstrijd tussen RB Leipzig en VfB Stuttgart liet Xavi Simons vrijdagavond zien waarom hij een absolute sensatie is op het voetbalveld. De Nederlandse voetballer was niet te stoppen en liet zijn stempel op de wedstrijd drukken met een indrukwekkende prestatie.

Simons, die afgelopen zomer PSV verliet en terugkeerde naar Paris Saint-Germain, werd direct uitgeleend aan Leipzig. En dat bleek een gouden zet te zijn, want de jonge voetballer heeft zich al snel onmisbaar gemaakt in het team.

In het duel met VfB Stuttgart was Simons in topvorm. Hij wist niet alleen het net te vinden, maar gaf ook nog eens twee prachtige assists. Zijn doelpunt en assists waren van onschatbare waarde voor Leipzig, dat uiteindelijk de overwinning wist binnen te slepen.

Het is niet de eerste keer dat Simons zijn waarde bewijst. Eerder dit seizoen wist hij al een prijs te pakken met Leipzig door Bayern München te verslaan in de Duitse Supercup. Een prestatie die zijn talent en potentieel alleen maar bevestigt.

Met zijn technische vaardigheden, snelheid en inzicht is Xavi Simons een speler om in de gaten te houden. Hij heeft laten zien dat hij zich moeiteloos kan aanpassen aan nieuwe omgevingen en zijn stempel kan drukken op het hoogste niveau van het voetbal.

De toekomst ziet er rooskleurig uit voor deze jonge Nederlandse voetballer. Met zijn talent en drive zal hij ongetwijfeld nog vele successen behalen en de harten van voetbalfans over de hele wereld veroveren.