×
Home Nieuws Livescore

Luka Ivanusec: "Feyenoord, hier ben ik!"

Luka Ivanusec:
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 25 augustus 2023 23:00 uur

Nieuwe aanwinst Feyenoord opgelucht na transfersoap

Rotterdam - De Kroatische voetballer Luka Ivanusec kan eindelijk opgelucht ademhalen nu de transfersoap rondom zijn overstap naar Feyenoord tot een einde is gekomen. Sinds afgelopen vrijdag mag de talentvolle speler zich officieel een Feyenoorder noemen en hij kan niet wachten om aan de slag te gaan bij de huidige landskampioen.

Op de clubsite van Feyenoord reageerde Ivanusec enthousiast op zijn nieuwe avontuur in Rotterdam. Na een lange periode van wachten kon de deal eindelijk beklonken worden. "Dit is een fantastische stap voor mij. De club en de supporters hebben me het gevoel gegeven dat ze me graag wilden hebben."

De Kroaat heeft de afgelopen weken ook indruk gemaakt bij zijn voormalige club Dinamo Zagreb. Hij hoopt nu ook bij Feyenoord het verschil te kunnen maken. "Ik wil belangrijk zijn voor de club met doelpunten en assists. Er liggen mooie uitdagingen op ons te wachten waar ik enorm naar uitkijk."

Hoewel Ivanusec er niet in slaagde om met Dinamo Zagreb zich te kwalificeren voor de Champions League, zal hij met Feyenoord wel deelnemen aan het prestigieuze toernooi. Dankzij de landstitel van vorig seizoen en de Champions League-winst van Manchester City, zal Feyenoord deelnemen aan de loting voor de groepsfase in Pot 1.