×
Home Nieuws Livescore

Justin Bijlow sneller terug dan verwacht na polsbreuk, aldus Feyenoord-trainer

Justin Bijlow sneller terug dan verwacht na polsbreuk, aldus Feyenoord-trainer
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 25 augustus 2023 20:49 uur

Trainer Arne Slot heeft onlangs onthuld dat de blessure van Justin Bijlow mogelijk minder langdurig zal zijn dan aanvankelijk werd gevreesd. De Feyenoord-doelman heeft te maken met een polsbreuk, maar volgens Slot lijkt het erop dat Bijlow eerder terug kan keren dan verwacht.

"Na mijn interview afgelopen zondag bij Sparta, waarin ik sprak over de blessure van Bijlow, hebben we een beter beeld gekregen van zijn herstelproces", legt Slot uit tijdens de persconferentie. "Hoewel hij zeker nog een paar weken buiten spel zal staan, denken we nu dat het herstelproces iets sneller kan verlopen dan aanvankelijk gedacht."

Slot benadrukt echter dat Bijlow nog niet meteen terugkeert op het trainingsveld. "Het is belangrijk om voorzichtig te zijn en geen exacte termijn te noemen. We willen geen druk op zijn herstel leggen. Het is een kwestie van afwachten en het proces stap voor stap volgen."

De blessure van Bijlow is een tegenslag voor Feyenoord, aangezien de jonge doelman de afgelopen periode indruk maakte met zijn sterke optredens. Desondanks heeft Slot vertrouwen in de rest van het team en de vervangers die de rol van Bijlow zullen overnemen.

"We hebben een sterke selectie en geloven in de kwaliteiten van onze andere keepers. Zij zullen de kans krijgen om zich te bewijzen en het team te ondersteunen tijdens de afwezigheid van Bijlow", aldus Slot.

Hoewel het nog even zal duren voordat Bijlow weer tussen de palen staat, is het positieve nieuws dat zijn herstelproces mogelijk sneller verloopt dan verwacht. De exacte terugkeerdatum blijft echter onzeker, maar Feyenoord zal geduldig wachten op de terugkeer van hun getalenteerde doelman.