×
Home Nieuws Livescore

Dessers en Szymanski bedanken oud-trainer Slot na Europese successen. Feyenoord-coach lacht erom.

Dessers en Szymanski bedanken oud-trainer Slot na Europese successen. Feyenoord-coach lacht erom.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 25 augustus 2023 18:48 uur

Na indrukwekkende optredens in Europa deze week, hebben Cyriel Dessers en Sebastian Szymanski een speciale boodschap voor hun voormalige coach Arne Slot. De trainer van Feyenoord kon er wel om lachen.

Dessers was tegen PSV in de voorronde van de Champions League een belangrijke schakel met twee assists voor Rangers FC. Eén van die assists kwam voort uit een tactiek genaamd 'negatief pressen', iets wat Dessers van Slot heeft geleerd. Daarvoor wilde de Feyenoord-trainer hem bedanken. "Ik moet eerlijk zeggen dat ik die wedstrijd niet heb gezien. Maar ik heb gehoord dat hij dat heeft gezegd. Het is altijd leuk om te horen dat spelers waarmee je hebt samengewerkt zoiets zeggen", aldus Slot tijdens de persconferentie.

"Vandaag kwam Walemark naar me toe en hij zei: Seba (Szymanski, red.) wilde graag laten weten dat hij met zijn rechterbeen heeft gescoord", verwijst Slot naar de goal van Szymanski tegen FC Twente. "Ik zei altijd tegen Seba dat hij niets kon met zijn rechterbeen en dat hij daar harder aan moest werken. Dus het is ergens wel leuk om te zien dat spelers die bij ons hebben gezeten het elders heel goed doen. Maar als ik Seba tegen Twente zie spelen, denk ik ook: hij was een fijne speler voor ons."