×
Home Nieuws Livescore

Rugnummerwisseling bij Feyenoord: Luka Ivanusec verovert nummer 17, Bart Nieuwkoop schuift door naar 2!

Rugnummerwisseling bij Feyenoord: Luka Ivanusec verovert nummer 17, Bart Nieuwkoop schuift door naar 2!
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 25 augustus 2023 18:25 uur

Feyenoord ondergaat een verrassende rugnummerrevolutie met de komst van de mysterieuze Luka Ivanusec. De Kroatische aanvaller veroorzaakt een ware stoelendans in De Kuip, waarbij het nummer 17 een nieuwe eigenaar krijgt. Bart Nieuwkoop, die oorspronkelijk dit nummer toegewezen kreeg, moet plaatsmaken voor de nieuwkomer.

Hoewel de officiële aankondiging van de transfer van Ivanusec nog moet plaatsvinden, heeft de aanvaller al zijn eerste fotomoment als Feyenoorder achter de rug. Het fanmedium 1908.nl deelde een foto waarop de Kroaat een shirt met nummer 17 lijkt vast te houden. Dit bevestigt de speculaties dat Ivanusec inderdaad met dit rugnummer zal spelen in De Kuip.

Opmerkelijk genoeg is het nummer 17 momenteel nog in gebruik door Nieuwkoop, die onlangs ook naar Feyenoord kwam. Het lijkt er echter op dat de rechtsback nu zal switchen naar nummer 2. Dit nummer werd vrijgegeven na de transfer van Marcus Pedersen naar Sassuolo.

De rugnummerwisselingen zorgen voor de nodige opschudding binnen de club, maar het is duidelijk dat Feyenoord met de komst van Ivanusec een nieuwe dynamiek en energie hoopt te brengen. De fans kunnen niet wachten om de Kroatische aanvaller in actie te zien en zijn benieuwd naar de impact die hij zal hebben op het team.