×
Home Livescore

Ajax moet dieper in de buidel tasten voor Thiago Almada volgens The Athletic

Ajax moet dieper in de buidel tasten voor Thiago Almada volgens The Athletic
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 25 augustus 2023 17:13 uur

Ajax zal flink moeten dokken als ze de Argentijnse sensatie Thiago Almada willen binnenhalen. Volgens The Athletic is de vraagprijs namelijk een flinke 27 miljoen euro, een bedrag dat hoger ligt dan aanvankelijk werd gedacht.

Het nieuws over de interesse van Ajax in Almada kwam vrijdag naar buiten, waarbij The Athletic bevestigde dat de Amsterdammers inderdaad geïnteresseerd zijn in de jonge Argentijn als opvolger van Mohammed Kudus. Echter, waar in Nederland werd gesproken over een transfersom van vijftien miljoen euro, blijkt nu dat Ajax dieper in de buidel wil tasten.

De club van Almada, Atlanta United, wil namelijk een bedrag dat in de buurt komt van het MLS-transferrecord. Dit zou betekenen dat Ajax maar liefst 29 miljoen dollar, omgerekend zo'n 26,7 miljoen euro, moet neertellen om de talentvolle aanvaller binnen te halen.

Het is duidelijk dat Ajax serieus werk wil maken van de komst van Almada, maar de vraag is of ze bereid zijn om zo'n hoog bedrag op tafel te leggen. Het zal in ieder geval interessant zijn om te zien hoe deze transfer zich verder ontwikkelt.