×
Home Nieuws Livescore

Arne Slot ontkracht geruchten over vertrek spelers Feyenoord

Arne Slot ontkracht geruchten over vertrek spelers Feyenoord
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 25 augustus 2023 15:48 uur

Feyenoord-trainer Arne Slot heeft tijdens een persconferentie voor de uitwedstrijd tegen Almere City FC een opmerkelijke uitspraak gedaan. Hij ontkent namelijk ten stelligste dat er acht spelers mogen vertrekken uit De Kuip, zoals eerder werd gemeld. Volgens Slot is dit 'pertinent onwaar' en hij vermoedt zelfs dat er iemand is die bewust onrust probeert te creëren binnen de club.

De namen van de spelers die volgens het bericht van 1908 mogelijk naar een nieuwe club kunnen uitkijken zijn Neraysho Kasanwirjo, Thomas van den Belt, Quinten Timber, Javairô Dilrosun, Alireza Jahanbakhsh, Patrik Walemark, Antoni Milambo en Gjivai Zechiël. Echter, Slot benadrukt dat deze spelers niet door Feyenoord zijn aangeboden voor een vertrek. Hij noemt dit zelfs een 'honderd procent onwaarheid'.

De Feyenoord-trainer is duidelijk geïrriteerd door de berichtgeving en vermoedt dat er iemand is die bewust onrust wil veroorzaken binnen de club. Hij heeft zelfs persoonlijk met de spelers gesproken om hen gerust te stellen en te laten zien dat zij absoluut niet beschikbaar zijn gesteld voor een vertrek. Slot benadrukt dat als de spelers geen gesprek met hem hebben gehad over een mogelijke transfer, zij zich geen zorgen hoeven te maken.

Deze onnodige onrust zorgt volgens Slot voor een negatieve sfeer binnen Feyenoord en hij vermoedt dat dit bewust wordt gedaan door iemand met de behoefte om onrust te creëren. De trainer hoopt dat de spelers zich hierdoor niet laten beïnvloeden en zich volledig kunnen focussen op het voetbal.