×
Home Nieuws Livescore

PSV's Obispo maakt rentree na langdurige blessure, biedt versterking voor verdediging

PSV's Obispo maakt rentree na langdurige blessure, biedt versterking voor verdediging
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 25 augustus 2023 14:37 uur

PSV heeft dringend behoefte aan versterking in het hart van de verdediging, maar heeft in de tussentijd al een onverwachte optie gekregen. Op vrijdag verscheen Armando Obispo op het trainingsveld, zo meldt het Eindhovens Dagblad. Ondanks de stromende regen waren honderden toeschouwers getuige van de rentree van de 24-jarige verdediger.

Obispo heeft maandenlang aan de zijlijn gestaan nadat hij in april een knieoperatie onderging. Zijn blessure liep hij op 19 maart op tijdens de wedstrijd tegen Vitesse (1-1). Onder voormalig trainer Ruud van Nistelrooij speelde de jeugdspeler van PSV 22 competitiewedstrijden, waarin hij twee doelpunten maakte en een assist gaf.

Met de blessures van Olivier Boscagli en André Ramalho tegen Rangers FC deze week, is de spoeling achterin erg dun geworden voor PSV. Obispo zal waarschijnlijk nog enkele weken nodig hebben om wedstrijdfit te worden, maar zijn terugkeer komt op een cruciaal moment voor de club.

Tijdens de open training bij PSV was Ramalho volledig in actie te zien, terwijl ook Van Duiven aanwezig was. De aanwezigheid van Obispo op het veld zorgde voor een extra dosis opwinding bij de honderden toeschouwers, ondanks de gietende regen. Het is duidelijk dat de terugkeer van Obispo een welkome aanvulling is voor PSV in deze moeilijke periode.