×
Home Nieuws Livescore

Voetbalwonder nodig voor FC Twente en AZ in cruciale returns

Voetbalwonder nodig voor FC Twente en AZ in cruciale returns
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 25 augustus 2023 09:48 uur

FC Twente en AZ staan voor een zware opgave in de returnwedstrijden van hun Europese avontuur. De Nederlandse kranten zijn kritisch over de prestaties van beide teams en zien weinig hoop op een succesvolle afloop.

Het Algemeen Dagblad beschrijft de avond van FC Twente als een achtbaan van emoties. De Tukkers begonnen sterk tegen Fenerbahçe en kwamen zelfs op voorsprong. Het spel van Mees Hilgers, Michal Sadilek en Manfred Ugalde werd geprezen. Helaas gooide een rode kaart voor Youri Regeer roet in het eten. De Telegraaf benadrukt dat juist Regeer, die tot nu toe indruk maakte, een ongelukkige avond had. De kans dat FC Twente de play-offs overleeft lijkt klein.

Ook AZ had het moeilijk in de eerste wedstrijd tegen SK Brann. De Alkmaarders kwamen op achterstand, maar wisten uiteindelijk gelijk te maken dankzij Pantelis Hatzidiakos. De Telegraaf benadrukt dat AZ karakter zal moeten tonen in de returnwedstrijd in Noorwegen. Het spel van de thuisploeg werd als matig bestempeld en er zal flink aan de bak moeten worden gegaan om een positief resultaat te behalen.

Volgende week zal blijken of FC Twente en AZ in staat zijn om hun Europese avontuur voort te zetten. Het wordt een spannende strijd waarin beide teams tot het uiterste zullen moeten gaan om te kunnen zegevieren.