×
Home Nieuws Livescore

Koeman en Nagelsmann willen meer spelers op EK.

Koeman en Nagelsmann willen meer spelers op EK.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op dinsdag 26 maart 2024 23:40 uur

Voormalig topvoetballer en huidige bondscoach van het Nederlands elftal, Ronald Koeman, heeft recentelijk zijn ongenoegen geuit over de beperking van het aantal geselecteerde spelers voor het aankomende Europees Kampioenschap in Duitsland. Koeman, die bekend staat om zijn vastberadenheid en passie voor het spel, is van mening dat de limiet van 23 spelers te beperkend is en pleit voor een uitbreiding naar 26 spelers.

De voormalige Barcelona-trainer heeft steun gekregen van zijn Duitse collega, Julian Nagelsmann, die eveneens gelooft dat een grotere selectie meer flexibiliteit en mogelijkheden biedt voor de teams. Samen zijn ze van plan om een gezamenlijke lobby te starten om de UEFA te overtuigen van de noodzaak om het aantal geselecteerde spelers te verhogen.

Koeman en Nagelsmann zijn vastbesloten om zich hard te maken voor de belangen van de spelers en de teams, en zullen alles in het werk stellen om hun standpunt kracht bij te zetten. Het belooft een spannende strijd te worden tussen de coaches en de UEFA, waarbij de uitkomst van invloed kan zijn op de toekomst van het internationale voetbal.