×
Home Nieuws Livescore

Transfergeweld op komst bij PSV: stilte voor de storm

Transfergeweld op komst bij PSV: stilte voor de storm
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 25 augustus 2023 08:48 uur

PSV maakt zich op voor een turbulente periode op de transfermarkt, zo meldt een betrouwbare bron. De komende dagen zal het stil blijven rondom de club van trainer Peter Bosz, maar na de wedstrijd tegen Rangers FC staat er een hoop te gebeuren.

Het hoofddoel van PSV is om zich te plaatsen voor de groepsfase van de Champions League. Om dit te bereiken, moeten ze volgende week woensdag winnen van Rangers. In de tussentijd heeft de club een bod van maar liefst 20 miljoen euro ontvangen voor Johan Bakayoko van Burnley. Hoewel PSV nog niet heeft gereageerd, wordt verwacht dat ze dit bod snel van tafel zullen vegen.

Met nog een week te gaan op de transfermarkt, voorspelt de bron dat er nog veel gaat gebeuren bij PSV. Het belooft een spannende ontknoping te worden. De komende vijf dagen zal het echter stil blijven. Mocht er interesse zijn in spelers zoals Joël Drommel of Yorbe Vertessen, dan is PSV op dit moment niet bereid om mee te werken, omdat zij van grote waarde kunnen zijn in de jacht op een Champions League-plaats.

Er is echter één bod waar PSV geen nee tegen kan zeggen. Een club is bereid om de vastgestelde 37 miljoen euro voor Ibrahim Sangaré te betalen. Nottingham Forest, dat al langer interesse heeft, overweegt serieus om dit bedrag op tafel te leggen. Er zijn ook andere geïnteresseerde clubs, maar tot nu toe hebben zij nog geen concrete stappen ondernomen.

Wat betreft nieuwe aanwinsten, is het mogelijk dat PSV volgende week enkele spelers kan verwelkomen. De club heeft interesse om Jarrad Branthwaite terug te halen. De verdediger van Everton staat open voor een terugkeer, maar het is nog onduidelijk of PSV het zich kan veroorloven om hem aan te trekken. Waarschijnlijk zal hij meer dan 10 miljoen euro kosten, een bedrag dat op dit moment lastig op te brengen is voor PSV, vooral omdat Sangaré nog niet verkocht is.