×
Home Livescore

Emotionele Ivanusec kiest voor Feyenoord na publiekswissel bij Dinamo Zagreb. Transferakkoord eindelijk rond.

Emotionele Ivanusec kiest voor Feyenoord na publiekswissel bij Dinamo Zagreb. Transferakkoord eindelijk rond.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 25 augustus 2023 07:48 uur

De 24-jarige Luka Ivanusec heeft gisteravond een emotioneel afscheid genomen van Dinamo Zagreb en onthuld waarom hij ervoor heeft gekozen om naar Feyenoord te gaan. De Kroatische voetballer, die zijn laatste wedstrijd speelde voor Dinamo Zagreb, zal binnenkort officieel worden gepresenteerd als de nieuwste aanwinst van de Rotterdammers.

Hoewel het akkoord tussen Feyenoord en Dinamo Zagreb lang op zich liet wachten, staat niets nu nog een transfer in de weg. Ivanusec nam donderdagavond al afscheid van de fans van zijn voormalige club, waarbij hij zijn emoties niet kon bedwingen.

"Ik wil de fans bedanken voor dit afscheid", zei de international na afloop van de wedstrijd tegen Sparta Praag (3-1) in een interview met MAXSport. "Dit had ik niet verwacht. Het had niet mooier kunnen zijn", vervolgde de aanvaller, die in vier jaar tijd bij Dinamo Zagreb 36 doelpunten maakte in 172 officiële wedstrijden. "Het zijn mooie statistieken. Ik ben elk jaar kampioen geworden met de club en we hebben goede resultaten behaald in Europa. Ik kan met trots vertrekken. Vanaf nu ben ik de grootste fan van Dinamo."

Tot slot onthulde Ivanusec waarom hij specifiek voor Feyenoord heeft gekozen. "Ik voelde dat ze me echt wilden hebben. Dat was een keerpunt. De Nederlandse kampioen die in de Champions League speelt. Ik denk dat dit een geweldige stap voor mij is."