×
Home Nieuws Livescore

AZ-trainer Jansen in het duister over Hendriks' mysterieuze vraag voorafgaand aan wedstrijd tegen SK Brann.

AZ-trainer Jansen in het duister over Hendriks' mysterieuze vraag voorafgaand aan wedstrijd tegen SK Brann.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 25 augustus 2023 01:00 uur

AZ-trainer Pascal Jansen blijft in het duister tasten over de mysterieuze woorden van presentatrice Hélène Hendriks voorafgaand aan de wedstrijd tussen AZ en SK Brann. Hendriks stelde Jansen een vraag over de vermeende transfer van Vangelis Pavlidis naar Sevilla, maar de coach stond perplex en wist niet waar ze het over had.

"Gaat Pavlidis naar Sevilla? Is dat zo? Ik heb geen idee waar je het over hebt en hoor dit bericht voor het eerst", reageerde Jansen verbijsterd op de vraag van Hendriks. Na de wedstrijd werd Jansen opnieuw geconfronteerd met de vraag van Hendriks. De interviewer kon niet geloven dat de AZ-coach nog steeds geen antwoord had.

"Bedoel je die vraag van Hélène? Ik weet oprecht niet waar ze het over had", zei Jansen voor de camera van Veronica. "Ze sprak over Sevilla en dat de deal al rond zou zijn, maar ik heb echt geen idee. Als je daar meer over wilt weten, moet je die vraag echt aan Max (Huiberts, technisch directeur van AZ, red.) stellen."

Ook Pantelis Hatzidiakos staat op het punt om Alkmaar te verlaten, maar Jansen rekent nog steeds op het duo voor de return tegen Brann. "Daar ga ik wel van uit, ja. Weet je, ik houd me niet bezig met dat soort zaken. Onze prioriteit ligt nu bij het behalen van de groepsfase van de Conference League. Ik vertrouw erop dat ik dat met deze groep kan bereiken."