×
Home Nieuws Livescore

Wolfsburg wil Nederlander Sydney van Hooijdonk aantrekken, onderhandelingen gaande tussen clubs.

Wolfsburg wil Nederlander Sydney van Hooijdonk aantrekken, onderhandelingen gaande tussen clubs.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 25 augustus 2023 00:12 uur

Er gaan steeds sterkere geruchten rond over de interesse van een Duitse club in de Nederlandse voetballer Sydney van Hooijdonk. Volgens Florian Plettenberg, een journalist van Sky Sports Duitsland, heeft VfL Wolfsburg concrete belangstelling getoond voor de spits. Het lijkt erop dat de Bundesliga-club op korte termijn wil proberen om Van Hooijdonk aan te trekken.

Eerder deze week werd al gemeld dat Wolfsburg interesse had in Van Hooijdonk door Voetbal International. De club heeft zich al gemeld bij zijn huidige werkgever, Bologna. Plettenberg heeft nu nieuwe informatie over de situatie.

Volgens de journalist wordt de interesse van Wolfsburg steeds serieuzer. Op dit moment zijn er onderhandelingen gaande tussen Wolfsburg en Bologna over een mogelijke transfer. Het is nog niet duidelijk of het om een huurdeal of een definitieve overname gaat. Wat wel duidelijk is, is dat Van Hooijdonk zelf openstaat voor een overstap naar de Duitse club.

Op dit moment is er nog geen akkoord bereikt tussen Bologna en Wolfsburg. De komende dagen zal blijken of er een overeenkomst kan worden bereikt. Van Hooijdonk, die de 23-jarige zoon is van voormalig voetballer Pierre van Hooijdonk, kan terugkijken op een uitstekend seizoen bij sc Heerenveen. Tijdens zijn huurperiode wist hij zestien doelpunten te maken in de competitie. Bij de seizoensopening van Bologna tegen AC Milan moest hij genoegen nemen met een invalbeurt.

Het is duidelijk dat de transfermarkt in beweging is en dat er nog veel kan veranderen. We zullen moeten afwachten of Van Hooijdonk daadwerkelijk de overstap zal maken naar Wolfsburg.