×
Home Nieuws Livescore

Pascal Jansen verrast door Pavlidis-transfergerucht naar Sevilla

Pascal Jansen verrast door Pavlidis-transfergerucht naar Sevilla
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 24 augustus 2023 22:24 uur

In een verrassende wending van gebeurtenissen werd Pascal Jansen, de coach van AZ, geconfronteerd met een schokkend transfergerucht vlak voor het Conference League-duel met SK Brann. Het gerucht suggereerde dat Vangelis Pavlidis op weg was naar Sevilla. Jansen, volledig verbijsterd, beweerde van niets te weten.

In een interview met Veronica reageerde Jansen op het gerucht: "Gaat Pavlidis naar Sevilla? Is dat zo? Ik heb daar niets van gezien. Hij staat gewoon in ons team voor de wedstrijd tegen SK Brann. Ik had echt geen idee dat hij naar Sevilla zou gaan. Ik heb geen idee waar je het over hebt en dit is de eerste keer dat ik dit hoor. Als het wel waar is, moet je bij Max (Huiberts, technisch directeur, red.) zijn en niet bij mij. Maar ik hoor dit voor het eerst."

Het lijkt er sterk op dat Pavlidis de volgende speler zal zijn die deze transferperiode AZ verlaat. Volgens verschillende Spaanse media zal de Griek binnenkort een contract tekenen bij Sevilla. AZ en de Spaanse club zouden naar verluidt een akkoord hebben bereikt over een transfersom van ongeveer vijftien miljoen euro.