×
Home Nieuws Livescore

AZ-spelers in trek bij Fulham: Sugawara en Pavlidis op verlanglijstje.

AZ-spelers in trek bij Fulham: Sugawara en Pavlidis op verlanglijstje.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 24 augustus 2023 22:12 uur

In de laatste fase van de transferperiode blijft de spanning hoog bij AZ, aangezien er nog steeds interesse is in hun spelers. Een opvallende naam die nu naar voren komt, is Yukinari Sugawara. Volgens The Daily Mail staat de Japanse vleugelverdediger op de verlanglijst van Fulham.

Fulham werd onlangs geconfronteerd met de interesse van Bayern München in Kenny Tete. Deze verdediger, net als Feyenoorder Lutsharel Geertruida, wordt genoemd als mogelijke vervanger voor Benjamin Pavard, die op weg is naar Internazionale. In hun zoektocht naar alternatieven is Fulham uitgekomen bij AZ.

Fulham heeft naar verluidt 'sterke interesse' in Sugawara. De vijfvoudig Japans international ziet een verhuizing naar Engeland wel zitten, maar moet wachten op een akkoord tussen de clubs. De marktwaarde van Sugawara wordt geschat op minimaal 11,5 miljoen euro. Naar verluidt is Fulham ook geïnteresseerd in de Belgische rechtsback Timothy Castagne van Leicester City, maar het lijkt erop dat de club momenteel meer gefocust is op Sugawara.

Ook Vangelis Pavlidis wordt in het buitenland begeerd, waaronder door Sevilla. Fulham heeft deze zomer al geshopt in de Eredivisie door Calvin Bassey van Ajax over te nemen voor maar liefst 23 miljoen euro.