×
Home Nieuws Livescore

Kudus mogelijk laatste wedstrijd voor Ajax, op weg naar West Ham

Kudus mogelijk laatste wedstrijd voor Ajax, op weg naar West Ham
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 24 augustus 2023 19:00 uur

In een opmerkelijke wending zal Mohammed Kudus naar alle waarschijnlijkheid zijn laatste optreden hebben in het shirt van Ajax, terwijl hij donderdagavond in Bulgarije aan de aftrap staat tegen Ludogorets. Dit nieuws werd bekendgemaakt door Johan Inan van het Algemeen Dagblad, die ter plaatse aanwezig is in het Stadium Ludogorets Arena.

Hoewel Ajax de officiƫle basisopstelling nog niet heeft vrijgegeven, lijkt het er sterk op dat Kudus zich kan voorbereiden op een basisplaats. De Ghanese linkspoot zal naar verwachting zijn uiterste best doen om een goede indruk achter te laten voordat hij vertrekt.

Het is zeer waarschijnlijk dat de negentig minuten die Kudus in Bulgarije zal spelen, zijn laatste zullen zijn in het Ajax-shirt. De middenvelder en aanvaller staat op het punt om een contract te tekenen bij West Ham United. Volgens recente berichten zijn 'The Hammers' voor maar liefst '90 procent' overtuigd dat de deal zal doorgaan. Kudus zelf heeft ook ingestemd met de overstap en kijkt uit naar zijn avontuur in de Premier League.

De eerste Ajax-fans druppelen al binnen in het uitvak van de Huvepharma Arena in Bulgarije. Meer dan 550 Nederlanders zijn speciaal overgevlogen om de wedstrijd bij te wonen. Zij zullen getuige zijn van het mogelijke afscheidsoptreden van Kudus. De supporters hopen dat hij nog eenmaal schittert voordat hij zijn nieuwe avontuur aangaat bij West Ham United.