×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord zet 8 spelers op transferlijst: opvallende namen en verrassende deals mogelijk!

Feyenoord zet 8 spelers op transferlijst: opvallende namen en verrassende deals mogelijk!
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 24 augustus 2023 17:24 uur

Bij de Rotterdamse voetbalclub Feyenoord zijn er maar liefst acht spelers die op het punt staan om de club te verlaten, zo meldt een betrouwbare bron. Het gaat om Neraysho Kasanwirjo, Thomas van den Belt, Quinten Timber, Javairô Dilrosun, Alireza Jahanbakhsh, Patrik Walemark, Antoni Milambo en Gjivai Zechiël. Deze spelers hebben allemaal de mogelijkheid om (tijdelijk) elders hun voetbalcarrière voort te zetten.

Op dit moment heeft Feyenoord een volledige selectie en daarom is de landskampioen vastberaden om meerdere spelers te laten vertrekken. Tot nu toe hebben nog geen clubs concrete interesse getoond in de acht spelers, maar dat kan snel veranderen. Op de lijst van spelers die mogen vertrekken, staan enkele opvallende namen, zoals die van Van den Belt. Hij kwam deze zomer nog naar Feyenoord, maar heeft geen indrukwekkende voorbereiding achter de rug. Feyenoord hoopt dat Van den Belt zich snel kan ontwikkelen, zowel bij de club zelf als op huurbasis.

Ook Timber, die vorig jaar voor een aanzienlijk bedrag werd aangetrokken, mag vertrekken bij Feyenoord. De jeugdinternational heeft aangegeven niet langer als rechtsback te willen spelen, wat zijn kansen binnen het team niet ten goede komt. Feyenoord staat open voor zowel een tijdelijke verhuur als een permanente transfer, maar op dit moment lijkt er geen interesse te zijn van andere clubs voor Timber.

Daarnaast heeft Feyenoord besloten om Kasanwirjo op TransferRoom te plaatsen, een soort online marktplaats voor voetballers. Ondanks dat de verdediger interesse heeft getrokken van clubs uit de Eredivisie, mag hij na slechts een half jaar alweer vertrekken. Jahanbakhsh behoort tot de spelers met een hoog salaris en daarom is Feyenoord bereid om hem naar een andere club te laten gaan. Hetzelfde geldt voor Dilrosun, hoewel hij eigenlijk goed op zijn plek zit in Rotterdam. Walemark, Milambo en Zechiël mogen allemaal worden verhuurd aan andere clubs.

Het is duidelijk dat Feyenoord vastbesloten is om ruimte te creëren in de selectie door spelers te laten vertrekken. Het is nu afwachten of er daadwerkelijk interesse komt van andere clubs voor deze acht spelers.