×
Home Nieuws Livescore

Atlético Madrid jaagt op Ajax-juweel Silvano Vos: Spaanse grootmacht ziet potentie in Nederlandse middenvelder.

Atlético Madrid jaagt op Ajax-juweel Silvano Vos: Spaanse grootmacht ziet potentie in Nederlandse middenvelder.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 24 augustus 2023 15:48 uur

In een opmerkelijke wending van het nieuws heeft Fabrizio Romano gemeld dat Atlético Madrid geïnteresseerd is in de diensten van Silvano Vos, een jonge getalenteerde middenvelder van Ajax. De Spaanse grootmacht ziet in Vos een potentiële toekomstige ster en is vastberaden om hem naar Madrid te halen.

Volgens Romano heeft Atlético al eerder geprobeerd om de achttienjarige controleur aan te trekken, maar destijds tekende hij een nieuw contract bij Ajax. Dit heeft de club echter niet ontmoedigd, want ze zijn vastbesloten om Vos en Ajax te overtuigen van een transfer.

De interesse van Atlético in Vos is niet onopgemerkt gebleven. De club beschouwt hem als een toptalent voor de toekomst en wil hem graag toevoegen aan hun selectie. Met zijn technische vaardigheden en potentieel heeft Vos de aandacht getrokken van de Spaanse grootmacht.

Het is duidelijk dat Atlético Madrid serieus is in hun streven naar Silvano Vos. Ze willen hem graag verwelkomen in hun team en zijn bereid om er alles aan te doen om deze transfer te realiseren. Het is nu afwachten of Ajax en Vos openstaan voor een mogelijke overgang naar de Spaanse club.

Het nieuws van de interesse van Atlético Madrid in Silvano Vos heeft de voetbalwereld op zijn kop gezet. Het is een spannende ontwikkeling die de carrière van de jonge middenvelder een nieuwe wending kan geven. De komende dagen zullen cruciaal zijn in de onderhandelingen tussen de clubs en de speler zelf.