×
Home Nieuws Livescore

Mysterieuze viering van Kramer zorgt voor ophef: geen schorsing maar wel een berisping!

Mysterieuze viering van Kramer zorgt voor ophef: geen schorsing maar wel een berisping!
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 24 augustus 2023 14:48 uur

Ophef rondom opmerkelijke viering van RKC Waalwijk-spits

De afgelopen dagen is er flink wat commotie ontstaan rondom de viering van Michiel Kramer, spits van RKC Waalwijk. Na de wedstrijd verklaarde hij dat het slechts ging om het ontkurken van een champagnefles, maar het leek verdacht veel op een andere handeling. Ondanks de twijfels over zijn verklaring, heeft de aanvoerder van de Waalwijkers geen schorsing gekregen. Wel is hem een 'berisping' opgelegd.

De verklaring van Kramer werd door de KNVB als ongeloofwaardig beschouwd. De voetbalbond benadrukt dat de heer Kramer, als speler en aanvoerder van RKC Waalwijk, een voorbeeldfunctie heeft. Het gedrag dat hij vertoonde tijdens de viering wordt dan ook als onprofessioneel gezien. De KNVB heeft dit kenbaar gemaakt in een schrijven.

Deze opmerkelijke gebeurtenis heeft de gemoederen flink beziggehouden. Fans, media en voetbalanalisten hebben volop gediscussieerd over wat er nu precies gaande was tijdens de viering van Kramer. De speculaties variëren van een verboden gebaar tot een geheime boodschap. Wat de werkelijke intentie achter de viering was, blijft vooralsnog een mysterie.

De spits zelf heeft nog niet gereageerd op de berisping en de controverse die is ontstaan. Het is afwachten of hij zijn verklaring zal herzien of dat hij bij zijn oorspronkelijke verhaal blijft. Hoe dan ook, deze gebeurtenis zal nog lang in de herinnering blijven hangen en zal ongetwijfeld stof tot napraten bieden.