×
Home Nieuws Livescore

Real Madrid klaar met transfers: Mbappé kan fluiten naar overstap

Real Madrid klaar met transfers: Mbappé kan fluiten naar overstap
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 24 augustus 2023 14:24 uur

Real Madrid verrast met transfernieuws: grote naam niet welkom deze zomer

In een onverwachte wending heeft Real Madrid-coach Carlo Ancelotti aangekondigd dat de club deze transferzomer geen nieuwe spelers meer zal aantrekken. Dit nieuws komt vlak voor de uitwedstrijd tegen Celta de Vigo op vrijdagavond. Hiermee lijkt de langverwachte overstap van Kylian Mbappé naar Madrid van de baan.

Ancelotti benadrukte tijdens de persconferentie dat het "absoluut uitgesloten" is dat er nog versterkingen zullen komen. Volgens de Italiaanse coach is de selectie compleet. Real Madrid heeft deze zomer al vijf nieuwe spelers aangetrokken, waaronder Jude Bellingham van Borussia Dortmund, Fran García van Rayo Vallecano, Arda Güler van Fenerbahçe, Joselu van Espanyol en Kepa Arrizabalaga van Chelsea. De laatste twee spelers zijn gehuurd.

De geruchtenmolen draaide de afgelopen week op volle toeren over een mogelijke transfer van Kylian Mbappé naar Real Madrid. Paris Saint-Germain leek bereid om hun spits te verkopen, wat de interesse van de Spaanse club zou verklaren. Echter, Ancelotti heeft nu duidelijk gemaakt dat de komst van Mbappé niet aan de orde is.

Real Madrid heeft tot nu toe twee wedstrijden gespeeld in La Liga en wist beide uitwedstrijden tegen Athletic Bilbao en Almería te winnen. Jude Bellingham, die eerder deze week in opspraak kwam vanwege zijn gedrag bij Dortmund, heeft al drie doelpunten op zijn naam staan. Vrijdagavond gaat Real Madrid op zoek naar hun derde opeenvolgende overwinning in de competitie tegen Celta de Vigo.