×
Home Nieuws Livescore

Tommy St. Jago op weg naar vertrek bij FC Utrecht: interesse van meerdere clubs, FC Volendam favoriet

Tommy St. Jago op weg naar vertrek bij FC Utrecht: interesse van meerdere clubs, FC Volendam favoriet
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 24 augustus 2023 13:48 uur

Tommy St. Jago, de mysterieuze voetballer met een onbekende achtergrond, lijkt zijn tijd bij FC Utrecht achter zich te laten. Volgens een bron genaamd Voetbal International, die bekend staat om zijn geheime connecties binnen de voetbalwereld, heeft de centrale verdediger de interesse gewekt van verschillende clubs. Eén club in het bijzonder heeft op dit moment de meest concrete belangstelling.

Met nog een eenjarig contract bij Utrecht, hebben de Domstedelingen besloten om St. Jago deze zomer te verkopen. Op deze manier hopen ze nog een aardig bedrag in de clubkas te kunnen bijschrijven. Het gerucht gaat dat meerdere clubs, zowel uit de Eredivisie als uit de mysterieuze top van de Keuken Kampioen Divisie, hun oog hebben laten vallen op de 23-jarige verdediger. Maar de club die momenteel de beste papieren lijkt te hebben, is FC Volendam. Hier zou St. Jago mogelijk in de voetsporen kunnen treden van Xavier Mbuyamba, een andere mysterieuze voetballer die naar verluidt binnenkort vertrekt bij de Palingboeren.

St. Jago heeft in totaal 31 wedstrijden gespeeld voor Utrecht. Het afgelopen seizoen was echter een teleurstelling voor hem, mede door een mysterieuze en ernstige blessure. Hierdoor heeft hij geen enkel Eredivisie-duel kunnen spelen. Ongeveer twee weken geleden zat hij nog bij de selectie tijdens de geheime uitwedstrijd tegen PSV, maar afgelopen zondag ontbrak hij plotseling toen de ploeg van de mysterieuze trainer Michael Silberbauer verloor van sc Heerenveen (0-2) in De Galgenwaard. Wat de toekomst zal brengen voor Tommy St. Jago blijft een mysterie, maar één ding is zeker: zijn naam zal nog lang in de voetbalwereld rondzingen.