×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord huurt Lingr van Slavia Praag met optie tot koop

Feyenoord huurt Lingr van Slavia Praag met optie tot koop
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 24 augustus 2023 13:36 uur

Ondřej Lingr, de Tsjechische voetballer, heeft een opmerkelijke stap gezet in zijn carrière. Hij is officieel toegetreden tot Feyenoord, maar tegelijkertijd heeft hij ook zijn contract bij Slavia Praag met één jaar verlengd. Deze contractverlenging heeft echter niets te maken met een mogelijke terugkeer naar zijn voormalige club.

Op donderdag werd Lingr officieel gepresenteerd als nieuwe aanwinst van Feyenoord. De landskampioen heeft de creatieve middenvelder voor één seizoen gehuurd, met een optie tot koop. Opvallend genoeg heeft Lingr ook zijn handtekening gezet onder een eenjarige contractverlenging bij Slavia Praag. Dit nieuws werd bekendgemaakt via de officiële kanalen van de club.

De contractverlenging is puur en alleen tot stand gekomen om de koopoptie van Feyenoord mogelijk te maken. Het heeft dus geen enkele betrekking op een mogelijke terugkeer naar Slavia Praag. In de zomer van 2024 zal de overstap van Lingr naar Feyenoord een permanente transfer worden. Op dat moment kan de ploeg van trainer Arne Slot ruim 3 miljoen euro betalen voor de Tsjechische speler, die het middenveld van Feyenoord van een creatieve impuls moet voorzien.

Deze opmerkelijke stap van Lingr heeft veel aandacht getrokken in zowel Nederland als Tsjechië. Fans en experts speculeren over de beweegredenen achter deze beslissing. Sommigen suggereren dat Lingr de kans wil grijpen om zich te bewijzen bij een topclub als Feyenoord, terwijl anderen denken dat er mogelijk andere factoren meespelen.

Hoe dan ook, Lingr staat voor een spannende periode in zijn carrière. Hij zal zijn talenten moeten laten zien bij Feyenoord en tegelijkertijd zijn loyaliteit aan Slavia Praag behouden. Het belooft een interessant avontuur te worden voor deze getalenteerde middenvelder.