×
Home Nieuws Livescore

Dolblije Lingr maakt droomtransfer naar Feyenoord!

Dolblije Lingr maakt droomtransfer naar Feyenoord!
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 24 augustus 2023 12:36 uur

Feyenoord verwelkomt met veel enthousiasme een nieuwe aanwinst in hun team. Ondrej Lingr, een 24-jarige aanvaller, maakt de overstap van Slavia Praag naar Rotterdam-Zuid op huurbasis. De club heeft zelfs een optie tot koop bedongen, waarbij naar verluidt enkele miljoenen euro's gemoeid zijn.

Opvallend genoeg is Lingr geen onbekende in De Kuip. In het seizoen 2021/2022, toen Feyenoord tot de finale van de Conference League reikte, stonden de Rotterdammers zowel in de groepsfase als in de kwartfinales tegenover Slavia Praag. Het was tijdens deze ontmoetingen dat Lingr al een oogje had op Feyenoord. "Toen ik hier twee jaar geleden als tegenstander kwam, wist ik meteen: hier wil ik ooit in het Feyenoord-shirt spelen", verklaarde de zesvoudig Tsjechisch international in een interview met de clubkanalen van zijn nieuwe werkgever.

De allure van de club, de rijke geschiedenis en vooral de fanatieke aanhang maakten destijds al veel indruk op Lingr. Nu voelt hij dat de tijd rijp is voor deze perfecte stap in zijn carrière. Hij is vastberaden om deze nieuwe uitdaging met open armen te ontvangen en zal er alles aan doen om Feyenoord te helpen bij het behalen van nieuwe successen.

Met de komst van Lingr hebben trainer Arne Slot en algemeen directeur Dennis te Kloese een belangrijke positie in het team ingevuld. Naar verwachting zal Luka Ivanusec later deze week naar Rotterdam komen om zijn transfer af te ronden.

Het is duidelijk dat Lingr geboren is om te spelen voor het rood en wit van Feyenoord. De club deelde dit nieuws dan ook vol trots op hun officiële Twitter-account.