×
Home Nieuws Livescore

Bergwijn klaar voor Ludogorets-duel na inside info van Wijndal

Bergwijn klaar voor Ludogorets-duel na inside info van Wijndal
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 24 augustus 2023 11:36 uur

Vanavond staat er een spannende wedstrijd op het programma tussen Ajax en Ludogorets. Steven Bergwijn, de aanvoerder van Ajax, heeft wat interessante informatie gekregen van zijn teamgenoot Owen Wijndal over de tegenstander. Bergwijn geeft toe dat hij niet veel weet over de selectie van Ludogorets, behalve dat hij Sergio Padt kent en dat de rechtsback bij AZ heeft gespeeld. De rest van het team is voor hem nog onbekend terrein.

Het lijkt erop dat Bergwijn vooral in persoonlijke duels zal komen te staan met Aslak Witry, die in het verleden bij AZ heeft gespeeld. Volgens Owen is Witry een echte loper, dus Bergwijn zal flink aan de bak moeten. Bergwijn ziet het als een voordeel dat Witry graag opkomt, omdat hij dan in de omschakeling kan toeslaan. Maar hij benadrukt dat hij vooral op zichzelf moet focussen en ervoor moet zorgen dat de tegenstander achter hem aanloopt.

Bergwijn verwacht een pittige wedstrijd in Bulgarije. Hij denkt dat Ludogorets er vol op zal klappen, maar hij gelooft dat Ajax de favoriet is en dat ze dat moeten laten zien. De wedstrijd begint om 20.00 uur en trainer Maurice Steijn heeft al verklapt dat Steven Berghuis aan de aftrap zal staan.

Het belooft dus een interessante avond te worden voor Ajax en Ludogorets. Voor degenen die de wedstrijd willen volgen, begint de voorbeschouwing om 18:55 uur op RTL 7 en Videoland. Zorg dat je erbij bent om geen moment van deze wedstrijd te missen!