×
Home Nieuws Livescore

Van Hanegem adviseert kritische Ajax-fans oorarts te bezoeken.

Van Hanegem adviseert kritische Ajax-fans oorarts te bezoeken.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 15 maart 2024 16:48 uur

Voormalig topvoetballer Willem van Hanegem heeft recentelijk te maken gehad met enige onenigheid met een groep fans van een vooraanstaande voetbalclub. De legendarische speler, bijgenaamd 'De Kromme', wordt bekritiseerd door sommige supporters van de club uit Amsterdam. Zij beweren dat Van Hanegem te vaak negatieve opmerkingen maakt over hun geliefde team.

In een reactie op deze kritiek heeft Van Hanegem op humoristische wijze voorgesteld dat de betreffende Ajax-fans een bezoekje zouden moeten brengen aan een specialist op het gebied van gehoorproblemen. De voormalige voetballer lijkt zich weinig aan te trekken van de negatieve geluiden en blijft standvastig in zijn mening.

Het is duidelijk dat Van Hanegem niet van plan is om zijn woorden terug te nemen en dat hij vastbesloten is om zijn ongezouten mening te blijven geven, ongeacht de reacties van sommige fans. Het blijft echter de vraag of deze fans zijn advies zullen opvolgen en een bezoek zullen brengen aan de door hem aanbevolen specialist.