×
Home Nieuws Livescore

Messi's magische assist leidt Inter Miami naar bekerfinale tegen Houston Dynamo!

Messi's magische assist leidt Inter Miami naar bekerfinale tegen Houston Dynamo!
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 24 augustus 2023 08:12 uur

In een spectaculaire nacht vol voetbalactie heeft Lionel Messi opnieuw zijn stempel gedrukt op het spel van Inter Miami. Met zijn ongeëvenaarde vaardigheden gaf de Argentijn een sublieme assist op Leonardo Campana, waardoor de gelijkmaker viel in de zinderende halve finale van de beker tegen FC Cincinnati. Maar daar bleef het niet bij, want Messi's assist in blessuretijd dwong een verlenging af, waarin beide teams tot het uiterste gingen.

Zelfs na een extra half uur spelen was er nog geen winnaar in deze adembenemende halve finale van de US Open Cup. Het lot van de wedstrijd werd bepaald door penalty's. En daar toonde Messi opnieuw zijn klasse. Hij benutte zijn penalty, net als alle andere spelers van Inter Miami, terwijl de laatste speler van Cincinnati faalde. Met deze overwinning op zak kan de Argentijn zich opmaken voor een nieuwe prijs, aangezien zijn team zich heeft geplaatst voor de bekerfinale tegen Houston Dynamo.

Deze prestatie van Messi is een ware bevestiging van zijn status als een van 's werelds beste voetballers. Zijn ongeëvenaarde techniek en onuitputtelijke drive om te winnen, maken hem een ware legende in het voetbal. De bekerfinale belooft dan ook een episch duel te worden, waarin Messi zijn team naar de overwinning zal proberen te leiden. Voetbalfans over de hele wereld kunnen zich verheugen op een spektakelstuk van formaat.