×
Home Nieuws Livescore

Enthousiasme over Kroes-aanstelling Ajax: 'Gaat 100% een succes worden'

Enthousiasme over Kroes-aanstelling Ajax: 'Gaat 100% een succes worden'
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 3 augustus 2023 20:26 uur

Ajax-fans zijn enthousiast over de aanstelling van Alex Kroes als nieuwe algemeen directeur van de club. Op sociale media wordt er volop gesproken over de keuze van Ajax en er wordt veel vertrouwen uitgesproken in Kroes. De voetbalbestuurder wordt gezien als een waardevolle aanwinst voor de Amsterdammers.

Na het vertrek van Edwin van der Sar was Ajax op zoek naar een nieuwe algemeen directeur. Woensdagmiddag werd bekend dat de club Kroes heeft voorgedragen voor deze functie. Kroes komt over van AZ en heeft daarvoor ervaring opgedaan als grootaandeelhouder bij Go Ahead Eagles en mede-oprichter van makelaarskantoor SEG. Deze ervaring wordt ook op Twitter besproken en gewaardeerd.

Op Twitter worden positieve reacties geplaatst over de aanstelling van Kroes. Er wordt vertrouwen uitgesproken in zijn voetbalachtergrond en bestuurlijke ervaring. Fans verwachten dat hij bij Ajax dezelfde successen kan behalen als bij Go Ahead Eagles. Ook wordt er verwezen naar een interview met Kroes, waarin hij wordt geprezen om zijn stapsgewijze en duidelijke aanpak.

De aanstelling van Kroes wordt als een succes gezien en er wordt veel enthousiasme over geuit op sociale media. Ajax-fans hebben vertrouwen in zijn capaciteiten en zijn ervan overtuigd dat hij de club naar succes zal leiden.