×
Home Nieuws Livescore

Paul Gladon verlaat Fortuna Sittard voor FC Noah in Armenië, waardoor Marko Lazetic kans maakt op een huurdeal met AC Milan.

Paul Gladon verlaat Fortuna Sittard voor FC Noah in Armenië, waardoor Marko Lazetic kans maakt op een huurdeal met AC Milan.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 23 augustus 2023 23:49 uur

Transfernieuws: Paul Gladon verruilt Fortuna Sittard voor een nieuw avontuur. Volgens betrouwbare bronnen van Voetbal International staat de spits op het punt een contract te tekenen bij FC Noah in Armenië. Een opwindende stap voor Gladon, die daarmee de deuren opent voor een andere opmerkelijke transfer.

De AC Milan-spits Marko Lazetic staat namelijk te popelen om zijn carrière nieuw leven in te blazen. Lazetic maakte anderhalf jaar geleden de overstap naar de Italiaanse topclub, maar heeft momenteel weinig uitzicht op speeltijd. Daarom is Milan bereid om hem op huurbasis elders onder te brengen. Dit nieuws werd vorige week al bekendgemaakt door VI. Lazetic heeft het afgelopen seizoen als huurling bij het Oostenrijkse Altach gespeeld, maar wist daar niet te imponeren.

Met het vertrek van de 31-jarige Gladon uit Limburg komt er ruimte vrij voor de huurdeal met Milan. Gladon maakte begin 2022 de overstap naar Fortuna en heeft in zijn eerste seizoen indruk gemaakt met zeven doelpunten in 27 wedstrijden. Ook dit seizoen stond hij al in de basis in de eerste twee competitieduels tegen Feyenoord en Almere City. Bij FC Noah zal Gladon twee andere Nederlanders treffen, namelijk Jordy Tutuarima en Justin Mathieu.

Het belooft een spannende periode te worden voor zowel Gladon als Lazetic. Beide spelers staan voor nieuwe uitdagingen en zullen hun uiterste best doen om te schitteren op het internationale toneel. We zullen de ontwikkelingen nauwlettend volgen en hopen op succesvolle avonturen voor deze Nederlandse voetballers.