×
Home Nieuws Livescore

FC Twente wil Carel Eiting aantrekken, Joshua Brenet kampt met privéproblemen en een blessure.

FC Twente wil Carel Eiting aantrekken, Joshua Brenet kampt met privéproblemen en een blessure.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 23 augustus 2023 22:36 uur

FC Twente heeft verrassend aangekondigd dat ze overwegen om Carel Eiting naar Enschede te halen. Dit nieuws werd bekendgemaakt door Arnold Bruggink in een interview met Tubantia. De technisch directeur van FC Twente sprak ook over de toekomst van Joshua Brenet, die donderdagavond niet aanwezig zal zijn in Turkije voor de wedstrijd tegen Fenerbahçe.

Bruggink gaf aan dat er momenteel enkele privézaken spelen rondom Brenet, die van invloed zijn op zijn beschikbaarheid. Daarnaast kampt hij ook nog eens met een blessure, waardoor FC Twente heeft besloten om hem in Nederland te houden. Bruggink, voormalig speler van FC Twente en sinds dit seizoen technisch directeur, gaf aan dat dit de beste beslissing was.

Ondanks het feit dat Carel Eiting zijn arbitragezaak tegen FC Volendam heeft verloren, kan hij toch nog een reactie verwachten van FC Twente. Bruggink benadrukte dat ze het moreel verplicht zijn om naar een oplossing te zoeken voor Eiting. Hoewel ze nooit het contract van Eiting bij Volendam hebben gezien, hebben ze wel geruchten gehoord. Nu alle details naar buiten zijn gekomen, zijn ze bereid om te kijken of er nog iets mogelijk is. Wel benadrukte Bruggink dat FC Twente te maken heeft met financiële beperkingen.

Met deze onverwachte ontwikkelingen lijkt FC Twente vastberaden om hun selectie te versterken en nieuwe spelers aan te trekken. Het belooft een interessante periode te worden voor de club uit Enschede.